Blogs


21-12-2019

Naar Utrecht. Niet voor een uitgebreide fotosessie, maar toch heb ik de camera en statief meegenomen. Hopelijk nog genoeg tijd voor wat opnames, hopelijk blijft het droog. Je weet maar nooit….

Omdat het vroeg donker is ontstaat een fijne sfeer door de vele lichten langs de prachtige authentieke grachten, met bruggen die aan de onderkant verlicht zijn. Zo verandert de stad in een ware lichtshow met behoud van het klassieke karakter van de oude binnenstad.

Blauw kwartiertje, trappen af naar de kades van de grachten, foto’s met lange sluitertijd, laag standpunt, tunnels….. alle ingrediënten voor een aantal opnames.
Zo blij dat ik mijn fotospullen heb meegesjouwd, want je weet maar nooit…


07-11-2019

Fotoweekend in Brussel. Wat een stad vol architectonische tegenstellingen!

Zo is er prachtige klassieke architectuur te vinden in de vele oude gebouwen die de stad rijk is. Denk aan de Sint-Hubertusgalerijen in het centrum, basilieken en kerken en 3 heuse triomfbogen.

Maar ook de nieuwerwetse architectuur is veel aanwezig, met fraai lijnenspel en kleuren. Goede voorbeelden hiervan zijn de Rogiertoren, die ‘s avonds verandert in een spectaculaire lichtshow, en metrostation Pannenhuis met grote felgekleurde buizen in de trappenhal.


28-10-2019

Er is een nieuwe categorie toegevoegd in de webshop van Mark Bolijn Fotografie bij Werk aan de Muur. De categorie heet ‘Overig’ en bevat allerlei soorten foto’s die niet redelijkerwijs te plaatsen zijn onder de bestaande categorieën.

Denk hierbij aan foto’s van producten en objecten die niet direct bijdragen aan landschapsfotografie en reisfotografie, maar wel te mooi zijn om niet te delen.

Neem eens een kijkje en zie welke prachtige foto’s u aan de muur kunt hangen!


27-9-2019

Mark Bolijn Fotografie is beeldmaker bij Werk aan de Muur.

Over Werk aan de Muur:
Bij een galerie vind je niets in jouw maat, of het is net boven budget. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Een werk aan je muur is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling in jouw huis of op kantoor. Niet alleen kan je een werk ophangen wat perfect past in je interieur, maar wat ook nog eens perfect past bij jou! Kies een pop-art werk wat helemaal past bij jou hobby, of kies een prachtige foto van dat landschap waar je een fijne herinnering aan hebt. Zoals we vaak zeggen:
een lege muur is een gemiste kans!

Werk aan de Muur helpt jou met het vinden van iets moois. Niets nieuws, denk je wellicht. Maar wat ons onderscheidt, is dat je voor unieke werken geen belachelijke prijzen betaalt en jij de maat en het materiaal van het werk kan ‘customizen’ naar jouw smaak. Onze unieke collectie komt tot stand door de samenwerking met meer dan 6.000 beeldmakers

Ook zo’n mooie foto boven uw eigen bank?
Klik hier voor de webshop van Mark Bolijn Fotografie bij Werk aan de Muur.


16-9-2019

Zoals u wellicht heeft gezien zijn we druk bezig met het opzetten van een nieuwe website.
De komende weken zal de site steeds meer vorm krijgen en zullen nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.